Понад 50 тисяч гривень аліментів сплатив калушанин

27.12.2020 21:49   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На примусовому виконанні у Калуському міськрайонному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів з боржника на користь стягувача.

Читайте також

На Прикарпатті за півроку з боржників аліментів стянули 46 мільйонів гривень (Відео)
На Прикарпатті чоловік сплатив 100 тис. грн. аліментів, коли його майно арештували
Від початку року прикарпатські боржники аліментів сплатили понад 20 мільйонів

Про це повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, пише - Бліц-Інфо.

У зв’язку із наявною заборгованістю державним виконавцем застосовано обмеження, передбачені ч. 9 ст.71 Закону України «Про виконавче провадження», а саме, встановлення тимчасового обмеження боржника у праві:

виїзду за межі України;

керування транспортними засобами;

полювання;

користування зброєю.

Завдяки застосуванням даних обмежень боржником сплачено всю суму заборгованості по аліментах у сумі 53 586 гривень. Нагадуємо, з 1 грудня 2020 року, збільшився розмір прожиткового мінімуму. А відтак, суми аліментів, розмір яких встановлений у відсотках до прожиткового мінімуму також зросли.

Мінімальний гарантований розмір аліментів на одну дитину не може бути меншим, ніж 50 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та з 1 грудня 2020 року складає: для дітей віком до 6 років − 960,50 грн; для дітей віком від 6 до 18 років − 1197,50 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо