Співачка з Прикарпаття здобула перемогу на престижному конкурсі Turkvision

22.12.2020 10:27   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Співачка з Калуша Наталія Папазоглу здобула блискучу перемогу на пісенному конкурсі в Стамбулі Turkvision. Цей конкурс вважається одним із найпрестижніших у тюкрському світі. Участь у цьому конкурсі можуть брати і представники не тюркських національностей.

Читайте також

Калушанин змусив суддів і глядачів шоу «Х-фактор» аплодувати стоячи (Відео)

Цьогоріч через пандемію коронавірусу конкурс проходив в онлайн-форматі. Учасники надсилали організаторам відео своїх пісенних композицій у форматі Full HD, пише - Курс.

Українка з піснею Tikenli yol (Тернистий шлях) здобула перемогу, набравши 226 балів.

«Я до сих пір не вірю!!!!! Дякую Господу Богу за цю перемогу!!! Дякую вам усім, хто так підтримував і вірив!» – написала Наталія на своїй сторінці в фейсбуці.

37-річна уродженка Калуша Наталія Папазоглу – авторка і виконавиця власних пісень, фіналістка телепроекту «Х-фактор 6», лауреатка багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів. Відрізняється унікально сильним голосом більш ніж 4 октави та яскравим тембром, котрий по-простому називають «чорним». Починала кар’єру співачки, виступаючи у ресторанах Калуша.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс