Гурт KALUSH і Alyona Alyona презентували новий трек (Відео)

20.12.2020 16:05   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно гурт KALUSH зірвав всі чарти ліричним україномовним хітом «Зорі», який менш ніж за тиждень зібрав більше мільйона переглядів на YouTube, і судячи з усього, хлопці не планують на цьому зупинятися.

Читайте також

Франківці зняли жартівливий кліп у стилі 90-х (Відео)
Через зйомки кліпу надвірнянцям довелось викликати поліцію (Відео)

Сьогодні гурт презентує новий трек та кліп на нього, пишуть - Версії.

Новий трек «Вода» – це вже другий фіт хлопців із хіп-хоп сенсацією alyona alyona. Головна тема нового треку – вода, тому в кожному кадрі вона присутня в тому чи іншому вигляді або агрегатному стані.

За сюжетом, головного героя б’є електричним струмом у басейні. Всі події, які він переживає – це марення на пів дорозі в інший світ, але лікарі вчасно його знаходять і рятують. Саме їхні образи і супроводжують героя під час «тріпу».

«Людина складається з води більше ніж на 60%. Найважливіше — вода, чому ніхто досі їй пісню не присвятив? Пісня присвячується тій живій воді, яка рухає нас вперед, яка не застоюється, а тече наче гірська ріка…», –  прокоментував трек Псючий Син

Режисером відео став Сашко Даниленко – анімаційний фільммейкер, який раніше працював над кліпом alyona alyona «Якби я була не я» і KALUSH «В тренді пафос»:

«Коли до мене звернулися хлопці з Калуша, я запропонував поєднати мальованих персонажів і реальні відео. Рішення народилося з обмежень. Таким чином можна було б пересуватись по світу і мати доступ до будь якої локації без обмежень і не виходячи з дому. Я засів за відеобанки в пошуках кадрів. Це було схоже на гру в конструктор, де в одну коробку висипали кілька різних наборів, і я мав зрозуміти які частинки поєднаються між собою, а які розваляться».

Меседж нової роботи розкриває alyona alyona: «Вода в тобі, вода в тобі – не тікай! Кожному варто розвивати крутий скіл – бути водою, підлаштовуватися під обставини, приймати їх і жити в гармонії з собою».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії