Студент ІФНТУНГ став єдиним з Прикарпаття стипендіатом Кабміну

18.12.2020 09:31   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Відповідно до Розпорядження КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1538-р «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти» студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (інститут нафтогазової інженерії) Станіслав Барановський виявився єдиним з Прикарпаття стипендіатом КМУ серед студентів закладів вищої освіти на І семестр 2020/2021 навчального року, інформує пресслужба університету, пише - Курс.

«Станіслав встиг себе зарекомендувати цілеспрямованим і допитливим студентом, який відмінно навчається. Уся університетська спільнота бажає цьому розумнику подальших успіхів у навчанні та знайти себе у професії! Пишаємось!» – йдеться в повідомленні.

Стипендію КМУ призначають з метою створення більш сприятливих умов для здобуття молоддю вищої освіти і заохочення найбільш обдарованих студентів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс