Франківським поліціянтам повідомили про підозру за побиття відвідувача кафе

16.12.2020 10:44   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У червні 2020 року оперуповноважений одного з відділів Івано-Франківського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області спільно з працівником Національної поліції та цивільною особою в позаробочий перебуваючи в одному з кафе заподіяли тілесні ушкодження 27-річному громадянину.

Читайте також

Під варту взяли прикарпатця, який заподіяв тілесні ушкодження поліціянту
В центрі Івано-Франківська побились іноземці
На Прикарпатті побили депутата міськради Володимира Зузяка та його батька (Відео)

Про це повідомила Івано-Франківська обласна прокуратура, пише - Голос-Інфо.

Івано-Франківською обласною прокуратурою трьом особам повідомлено про підозру у скоєнні хуліганства (ч. 2 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, оперативний супровід – Івано-Франківське УВБ ДВБ Національної поліції.

Довідка.
Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо