З початку пандемії на Прикарпатті захворіло понад 1 900 медиків

15.12.2020 18:41   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

В Івано-Франківській області з початку пандемії захворіло понад 1 920 працівників закладів здоров'я.

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

Про це під час засідання комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики розповів директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Ігор Дмитренко, пише - Бліц-Інфо.

«З початку пандемії захворіло 1 920 працівників закладів, з них 1 739 - медичні працівники, з яких одужали 67%. Зареєстровано 20 летальних випадків серед працівників закладів охорони здоров'я. Спеціальна комісія Держпраці дослідила 8 випадків зі смертельним наслідком, 4 пов'язані з професійною діяльністю, 4 не пов'язані, в одному випадку проводиться дослідження»,- пояснив Дмитренко.

Додамо, в області медичну допомогу у боротьбі з коронавірусом надають 144 медичні команди, до складу яких залучені 2 740 медичних працівників. Крім того, невідкладну медичну допомогу пацієнтам із недугою надають 1 146 працівників екстреної медичної допомоги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо