Вийшли з авто, бризнули балончиком та побили: у Франківську невідомі напали на перехожих

Поліція розшукує невідомих, які вночі 10 грудня напали на перехожих та втекли.

14.12.2020 07:01   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

У мережі франківка Наталія Шевченко розповіла, що вночі посеред вулиці на двох чоловіків напали невідомі – вийшли з авто, бризнули в очі балончиком та побили.

Читайте також

Під варту взяли прикарпатця, який заподіяв тілесні ушкодження поліціянту
В центрі Івано-Франківська побились іноземці
На Прикарпатті побили депутата міськради Володимира Зузяка та його батька (Відео)

«Двоє хлопців поверталися додому. На перехресті вулиці Гаркуші та Грушевського зупинилася машина, спершу вийшов мужчина років 30, почав розмову, потім вийшли ще двоє… бризнули в очі балончиком, а далі все зрозуміло… Побили сильно…», – розповідає жінка, пишуть - Версії.

У поліції повідомили, що на лінію «102» надійшло повідомлення, що по вулиці Грушевського 10 грудня о 23:10 невідомі особи на транспортному засобі напали на чоловіка і втекли. Виїздом на місце події патрульної поліції потерпілий від написання заяви та пояснення відмовився.

«Однак о другій годині ночі 11 грудня 27-річний потерпілий звернувся в Івано-Франківський міський відділ поліції із заявою та висновком медиків, що йому невідомі заподіяли тілесні ушкодження. Слідчі Івано-Франківського відділу поліції заяву зареєстрували та заявника опитали».

За цим фактом (нанесення тілесних ушкоджень) слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ. На даний час проводяться заходи з встановлення осіб, які вчинили дане правопорушення, переглядаються камери відеоспостереження на місці події та з’ясовують всі обставини. Свідків та очевидців події закликають звернутися на лінію 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії