ДТП у Франківську: п’яний водій врізався в інше авто

13.12.2020 19:52   Джерело: Галицький коресподент
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 13 грудня, в Івано-Франківську трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

Аварія сталася на Пасічній. Прибувши на місце події, патрульні виявили легковик Dacia Logan під керуванням 53-річного водія, який врізався у інше авто – легковик Volkswagen Golf під керуванням 26-річного чоловіка, пише - Галицький коресподент.

«Водій «Дачії» був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив зіткнення з іншим авто”, – розповіли у патрульній поліції Івано-Франківщини. 

В результаті ДТП був травмований пасажир Dacia Logan. Його госпіталізували до обласної клінічної лікарні з травмами різної тяжкості. Автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Було також встановлено, що водій “Дачії” знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 1.54 промілле алкоголю. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу ГУ НП в області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький коресподент