Прикарпатцям розповіли про нововведення у платіжках за газ

06.12.2020 15:28   Джерело: Галицькі Гроші
Опубліковано : Патрік Скеля

З грудня ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» запроваджує нову послугу для абонентів.

Відтепер, клієнти отримуватимуть інформацію щодо очікуваної кількості споживання газу на наступний місяць. Про це повідомили у пресслужбі компанії, пишуть - Галицькі Гроші.

Прикарпатці зможуть спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць. У грудні рахунки клієнтів міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні.

Оплата «очікуваного споживання» залишається на вибір клієнта. Ви самі маєте вирішити – зручно так оплачувати газ чи ні.Такий платіж дозволяє попередити появу заборгованості за природний газ – зазначають у компанії.

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначатиметься для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців.

Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та зображено у рахунку наступного місяця як переплата.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицькі Гроші