Двох одеситів, які посеред ночі напали на прикарпатську сім'ю, взяли під варту

21.11.2020 12:48   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На Івано-Франківщині за принципової позиції прокурорів затримали та взяли під варту двох жителів Одеської області, які здійснили розбійний напад на сім’ю.

Читайте також

На Прикарпатті чоловік вчинив розбійний напад на продавчиню і забрав гроші з каси
На Прикарпатті молодик напав з ножем на працівницю ДВС у її службовому кабінеті
Розбій посеред білого дня: у Франківську побили і пограбували чоловіка

За процесуального керівництва Коломийської місцевої прокуратури викрили та затримали двох осіб, які підозрюються у вчиненні розбійного нападу (ч. 3 ст. 187 КК України). Завдяки принциповій позиції прокурорів місцевої прокуратури зловмисникам обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Йдеться про жителів Одеської області, які у жовтні 2019 року в нічну пору доби незаконно проникли до житла та здійснили розбійний напад на сім’ю, у ході якого заволоділи майном і коштами потерпілих на загальну суму майже 120 тис. грн та спричинили їм тілесні ушкодження.

На даний час досудове розслідування триває, вживаються заходи для притягнення до встановленої законом відповідальності всіх осіб, які можуть бути причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо