На Прикарпатті Skoda Fabia збила насмерть 47-річного пішохода

Поліція Івано-Франківщини встановлює обставини смертельної дорожньої автопригоди.

20.11.2020 08:33   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

ДТП за участі легкового автомобіля та пішохода сталась 16 листопада близько 18:00 на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» в селі Замулинцях, що в Коломийському районі, інформують - Вікна з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

На місці події працювали працівники управління патрульної поліції області, слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції, працівники слідчого управління поліції Івано-Франківщини.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Skoda Fabia в умовах недостатньої видимості здійснив наїзд на пішохода, який рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку.

Від отриманих травм 47-річний пішохід, мешканець селища Ворохти, загинув на місці пригоди.

28-річного водія, мешканця Чернівців, перевірили на стан сп’яніння — він виявився тверезим.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна