В Івано-Франківську таки буде карантин вихідного дня

19.11.2020 17:37   Джерело: Ратуша
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що на наступні суботу-неділю таки буде карантин вихідного дня.

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

За його словами, уряд не зважає на рішення місцевих органів влади, зазначив він в ефірі на радіо «Західний полюс», пише - Ратуша.

У суботу та неділю, на жаль, буде карантин вихідного дня. На моє переконання це нічого не дає, адже не можна говорити про серйозні наслідки, бо п’ять днів ми працюємо у звичному режимі, а два не працюємо. Таким чином не можна перервати ланцюг спілкування і передачі інфекції, – розповів очільник міста.

Також зауважив, що, на його думку, уряд пішов на цей крок, щоб показати, що він щось робить, але це половинчасте рішення.

Для багатьох бізнесів, субота – це найбільш прибутковий день. А зараз фактично субота-неділя заклади зачинені, а підприємцям ніхто цього не компенсує, не віднімуть від податків. Це створює велику напругу, – додав Марцінків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ратуша