На Прикарпатті згоріла автівка і постраждав будинок

12.11.2020 17:32   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також

Вчора в Івано-Франківську горів ресторан (Фото)
Минулої доби на Долинщині горіло кафе (Фото)
На Снятинщині горів житловий будинок

9 листопада о 14:43 в селі Котиківка Городенківського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого сміттєзвалища КП «Городенка житлосервіс». Причина виникнення пожежі встановлюється, пише - Бліц-Інфо.

О 16:17 в місті Коломия на вулиці Мазепи виникла пожежа речей домашнього вжитку всередині недіючого житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:01 в селі Пістинь Косівського  району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено крівлю та перекриття будівлі. На пожежі врятовано 2 житлових будинки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 листопада о 03:12 в селі Міжріччя Болехівської міської ради виникла пожежа легкового автомобіля Nissan. Вогнем знищено горючі елементи автомобіля, пошкоджено стіну та вікно житлового будинку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо