У ПНУ визначили студентів, яким виплачуватимуть соціальні стипендії

04.11.2020 23:23   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 4 листопада, відбулося чергове засідання ректорату та стипендійної комісії університету. Зокрема, члени стипендійної комісії розглянули та затвердили списки студентів університету та Івано-Франківського коледжу, яким призначено соціальні стипендії та поновлено такі виплати. Загалом – 86 осіб.

Про це повідомляє пресслужба ПНУ, пише - Бліц-Інфо.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку університету Ярослав Шинкарук також поінформував учасників онлайн-засідання про виплату стипендіатам, які постійно проживають на території населеного пункту, якому надано статус гірського, додаткової стипендії у розмірі 20% від мінімальної академічної стипендії.

Ряд важливих питань обговорили на розширеному онлайн-засіданні ректорату. Йшлося про організацію освітнього процесу на факультетах/ інститутах за змішаною формою навчання.

Ще одним із важливих питань, яке обговорювалося на онлайн-засіданні ректорату, було питання протидії корупції в університеті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо