На Прикарпатті збирають гроші, щоб створити шкільну телестудію та телеканал у YouTube

04.11.2020 13:38   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Учні Київщини, Херсонщини та Івано-Франківщини спільно збирають гроші на шкільний проєкт.

У рамках проєкту ConnectED учні 9-11 класів Боярського академічного ліцею «Гармонія», Каховської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Надвірнянської загальноосвітньої школи I-III ст. №1 запустили власну ініціативу на краудфандинговій платформі GoFundEd. Школярі об’єднали Північ, Південь та Захід України для того, щоб спільними зусиллями створити креативний медіапростір "Концепторія", пише - Бліц-Інфо.

Учні працювали в тематиці "Креативні простори: де і як творити сенси". Основна ідея їхнього проєкту полягає у створенні шкільної телестудії та шкільного телеканалу у YouTube, який регулярно буде наповнюватись новими випусками цікавих телепередач. Проєкт орієнтований на учнів шкіл, котрі прагнуть саморозвитку та самореалізації у сфері медіа. Адже ведучими шкільного телеканалу і глядачами будуть саме вони. Окрім цього, телестудія також стане навчальним майданчиком для проведення уроків громадянської освіти та медіаграмотності.

Підтримайте проєкт тут, аби українські школярі могли створювати власний унікальний контент. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо