Цзю вважає, що Ломаченко не програвав

27.10.2020 10:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Костя Цзю прокоментував бій за абсолютне чемпіонство в легкому дивізіоні, в якому американець Теофімо Лопес (16-0, 12 КО) переміг українського спортсмена Василя Ломаченка (14-2, 10 КО).

«Я не згоден ні з одним з цих рішень. Звичайно, Василь Ломаченко недопрацював в цьому бою. Я не хочу сказати, що його засудили. Він непереконливо виступав в цей раз, на відміну від попередніх поєдинків. На чужій території так не можна виступати.  Він не програв, але він не виграв. І незважаючи на це, Василь Ломаченко для мене залишається одним з кращих боксерів в легкій вазі», - передає слова Цзю джерело vse-pro-sport.com.ua.

Нагадаємо також для тих, хто не слідкував за змаганням: що в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Лопес переміг Ломаченко одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews