Жеребкування відбіркового турніру ЧС-2022 в європейській зоні відбудеться 7 грудня

26.10.2020 10:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Стала відома дата жеребкування відбіркового турніру ЧС-2022 для європейських команд. За даними джерела https://bookmaker-ratings.am/, що посидається на повідомлення з офіційного сайту ФІФА, церемонія жеребкування пройде в швейцарському Цюріху 7 грудня. Своїх суперників дізнаюся 55 національних команд, які входять в юрисдикцію УЄФА.

Цього разу на церемонії не будуть представники збірних. Через пандемію коронавірусу вона буде віртуальною.

На ЧС-2022, який пройде в Катарі, від Старого Світу потраплять 13 збірних. На першому етапі команди будуть розбиті на 5 груп по шість збірних і 5 груп по п'ять збірних.  10 переможців цих груп безпосередньо потраплять на Мундіаль, а збірні, які посіли другі місця, а також дві команди з Ліги націй стануть учасниками плей-офф.  Ці 12 збірних і розіграють залишилися три путівки в трьох раундах плей-офф.

Нагадаємо також, що матч-відкриття турніру відбудеться 21 листопада 2022 року в місті Ель-Хаурія на стадіоні «Аль Бейт». У цьому поєдинку точно візьмуть участь господарі Мундіалю - збірна Катару. Груповий етап триватиме до 2 грудня.  Матчі 1/8 фіналу відбудуться з 3 по 6 грудня. Чвертьфінали - 9-10 грудня, півфінали - 13-14 грудня.  Поєдинок за бронзові нагороди пройде 17 грудня на стадіоні «Халіфа» в Досі.  Вирішальний матч запланований на 18 грудня в місті Лусаіле.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews