Василь Ломаченко: «Хотів би вибачитися перед всіма, що не виправдав надій»

25.10.2020 10:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Український боксер Василь Ломаченко в черговий раз висловився про поєдинок проти американця Теофімо Лопеса. 32-річний колишній чемпіон світу вибачився перед своїми вболівальниками.

Нагадаємо, що уродженець Білгород-Дністровського зазнав поразки в бою з американцем. Судді одноголосно віддали перемогу 23-річному представнику США - 116: 112, 117: 111, 119: 109.

«Складно зараз щось коментувати, хотілося б спочатку переглянути бій, а потім говорити якісь слова. Складно було підібратися до нього.  Розміри, розмах рук мають величезну роль.  Хотів би вибачитися перед всіма, що не виправдав надій.  Вибачитися перед командою і сказати їй спасибі.  Ми підемо далі», - наводить слова Ломаченко джерело Bookmaker Ratings, з посиланням на сторінку lomus_official в «Інстаграмі».

Тепер на рахунку Лопеса 16 поєдинків і 16 перемог на професійному рингу, Ломаченко програв другий бій з 16.

Лопес, який став після цієї перемоги наймолодшим абсолютним чемпіоном світу, тепер володіє поясами WBA, WBO, WBC Franchise і IBF. Перші три раніше належали українцеві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews