«Шахтар» відправився на матч з «Реалом» без семи гравців основного складу

21.10.2020 19:18   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Донецький «Шахтар» відправився в Мадрид на матч Ліги чемпіонів проти «Реал».  При цьому у команди Луїша Каштру спостерігаються суттєві проблеми зі складом.

За інформацією джерела “Рейтинг Букмекерів”, що посилається на повідомлення прес-служби «Шахтаря», на гру не полетіли основні гравці команди захисники Микола Матвієнко і Сергій Кривцов, півзахисники Алан Патрік, Тайсон і Тарас Степаненко, а також форвард Жуніор Мораес.  Всі ці футболісти довгий час перебували на самоізоляції через коронавірус та майже не тренувалися.

Також не зіграє з «Реалом» хавбек Віктор Коваленко, який отримав травму в матчі останнього туру чемпіонату України проти «Львова».  А ось голкіпер Андрій П'ятов, який перехворів коронавірусів, може допомогти «Шахтарю» в цьому поєдинку.

Отримали шанс проявити себе молоді футболісти «гірників».  Дебютувати за головну команду «Шахтаря» можуть захисник Марк Пампассі, півзахисники Георгій Судаков та Денис Шостак, а також форварди Богдан В'юнник і Данило Гончарук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews