У неділю в Івано-Франківську комунальний транспорт курсуватиме зі змінами

17.10.2020 19:25   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

18 жовтня 2020 року в місті Івано-Франківську відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби. Це вплине на рух комунального транспорту.

Читайте також

Прикарпатець Мар’ян Закальницький став чемпіоном Європи зі спортивної ходьби (Відео)
Про це інформують у КП «Електроавтотранс», пише - Місто ІФ.
 
Так, тролейбус маршруту №2 з Вокзалу розпочне курсувати в 18:42, відповідно з КПМ 19:14.
 
маршрут №3 до 19:00 курсуватиме за схемою «Обласна лікарня – Вокзал»;
 
маршрут №6 до 19 :00 курсуватиме за схемою «Радіозавод – Вокзал»;
 
на маршруті №7 до 19:00 год. будуть працювати два автобуси за схемою “Каскад-Європейська площа (по вул. Шухевичів-Бандери)”.
 
Автобуси:
 
автобусний маршрут №40 до 19:00 курсуватиме з «Каскаду» в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова – Чорновола і далі по маршруту до АС3. У зворотному напрямку без змін.
 
Автобусний маршрут №41 до 19:00 курсуватиме з «Каскаду» в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери – Коновальця, зворотно з вул. Коновальця на вул. Сахарова-Бандери-Шухевичів-Залізнична-Вокзал і далі по маршруту.
 
Автобусний маршрут №45 та49 до 19 :00 курсуватиме з АС-4 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній – Шухевичів – Бандери – Сахарова – Коновальця – Січових Стрільців (пошта) і далі по маршруту.
 
Автобусний маршрут №55 до 18:00 год. в напрямку з АС2 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту. У зворотному напрямку без змін.
 
Автобусний маршрут №47 до 18 :00 курсуватиме в об’їзд по вул. Шухевичів – Бандери – Коновальця, у зворотному напрямку з вул Коновальця – Сахарова – Бандери – Шухевичів – Залізнична-Вокзал.
 
Транспорт працюватиме за фактичним інтервалом без дотримання чинних графіків руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ