Під колесами поїзда загинув 70-річний житель Прикарпаття

12.10.2020 21:24   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці встановили, що пасажирський потяг на виїзді з Микуличина в сторону Яремче вчинив наїзд на 70-річного чоловіка, місцевого мешканця, який рухався у попутньому напрямку руху поїзда і від отриманих травм помер на місці події. Зі слів машиніста чоловік рухався надто близько до рейок, тому він одразу намагався сигналом звернутися до пішохода, але останній не реагував, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

Біля Галича 19-річний хлопець потрапив під поїзд
Трагічний випадок на Прикарпатті: чоловік потрапив під потяг

43-річний машиніст, мешканець Делятина, застосував екстрене гальмування, але зупинити потяг до зустрічі з пішоходом не вдалося: загиблий вдарився головою об ліву передню фару потяга і його відкинуло на узбіччя. Родичі загиблого пояснили, що чоловік мав вади слуху.

Щодо машиніста, то ознак сп’яніння у нього правоохоронці не виявили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД