Влада Італії виступила за призупинення Серії А через коронавірус

02.10.2020 09:31   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

В Італії закликали припинити проведення чемпіонату Серії А, який ледь стартував. З такою пропозицією виступила заступник міністра охорони здоров'я Італії Сандра Дзампа. Раніше в «Дженоа» стався спалах коронавируса: в цьому клубі було виявлено 14 хворих.

 «Наша позиція полягає в тому, що чемпіонат країни повинен бути припинений.  Коли є така велика кількість позитивних тестів, інших варіантів не залишається», - сказала Дзампа.

Наступний тур чемпіонату Італії був запланований на 30-те вересня. 3-го жовтня «Дженоа» повинен зустрітися з «Торіно». Чи вдастся футболістам зіграти наразі невідомо, адже гра на полі - це не турніри казино чи віртуальні ігри з кіберспортсменами в онлайні. На даному етапі все дуже серйозно - мова йде не про проведення зустрічей без глядачів на трибунах, а про повне припинення чемпіонату до стабілізації ситуації з коронавірусом. 

Після двох матчів проміжне лідерство захопив «Наполі», який набрав шість очок.  Стільки ж балів в активі «Верони» і «Мілана».  Чинний чемпіон «Ювентус» поки займає четверту позицію, рядком нижче розташовується «Сассуоло».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews