Папа Римський назвав секс і хорошу їжу задоволеннями від Бога

22.09.2020 09:39   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Папа Римський Франциск назвав секс і хорошу їжу «божественним» задоволенням, а моралізаторство – неправильним трактуванням християнства.

Про це він розповів в інтерв’ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книги TerraFutura, пише - Галка з посиланням на New York Post.

«Задоволення відбувається безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське, воно просто божественне. Задоволення від їжі і насолода від сексу приходять від Бога», – сказав Папа Римський.

За його словами, задоволення від їжі покращує здоров’я людини, а секс робить кохання яскравішим і гарантує збереження людського роду.

«Задоволення від їжі є для того, щоб зберегти здоров’я, як і сексуальне задоволення для того, щоб зробити кохання красивим і гарантувати збереження людського роду», – зазначив Франциск.

Понтифік додав, що «перебільшена мораль є неправильним трактуванням християнського послання».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка