В Коломийську лікарню потрапили соціальні працівники з підозрою на коронавірус

07.07.2020 15:11   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Ситуація з коронавірусом на Коломийщині напружена. Нещодавно стало відомо про спалах коронавірусу у Департаменті соціальної політики Коломийської міської ради та й у самій ратуші.

Про своє захворювання заявив і міський голова Коломиї.

Наразі на стаціонарі Коломийської ЦРЛ перебуває лише кілька хворих держслужбовців, більшість – на амбулаторному лікуванні.

 

Про це розповів генеральний директор Коломийської ЦРЛ Андрій Кошкін, інформує НТК.

57 пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію лікуються зараз в Коломийській ЦРЛ. Серед них 13 – зі Снятинського і Верховинського районів. Також лікарня буде приймати хворих з Тлумацького району, додав головлікар.

Тільки 5 пацієнтів мають підтверджені ПЛР-тестами. Дотепер чекали до тижня на результати тестів.

У Коломиї є 26 хворих на коронавірус на амбулаторному лікуванні. З них у 12 хвороба в гострій стадії. Решта одужали і чекають результатів ПЛР-тестів.

Щодо соціальних працівників, то частину досі тестують. Більшість “підозрілих” хворих перебувають на амбулаторному лікуванні. Госпіталізованим ще не підтвердили діагноз тестами, чекають результатів, поінформував Кошкін.

Всі хворі з Коломийської міської ради лікуються вдома. Тяжких немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс