На Франківщині фіксують зростання кількості випадків інфікування коронавірусу

05.07.2020 13:36   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомив у п'ятницю, 3 липня, голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів під час пресконференції із актуальних питань за підсумками місяця, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

«Сьогодні лабораторно підтверджено 55 випадків коронавірусної інфекції. За останні 10 днів це найбільша кількість за добу, – підкреслив керівник Прикарпаття. – Ми повинні усі усвідомити: для того щоб інфекція не поширювалась, треба дотримуватись карантинних обмежень. Пом’якшення карантинних заходів, не означає їх відміну». – сказав очільник.

Станом на 3 липня в Івано-Франківській області зареєстровано 2544 випадки. За добу госпіталізовано 27 хворих з підозрою на COVID-19. Всього з початку пандемії захворіло 64 дітей, з яких 70% одужали.

У відділеннях інтенсивної терапії перебувають 58 хворих, з них на штучній вентиляції легень – 3, СІРАР – 15. Усього одужало 1108 хворих, померло 104 хворих (2 особи за останню добу). Для лікування хворих на коронавірусну хворобу у закладах першої хвилі розгорнуто 1246 ліжок, з них зайнято 267 ліжок або 21,94%. На стаціонарному лікуванні перебувають 583 хворих із пневмоніями.
З метою розвантаження зайнятих ліжок визначено три заклади другої хвилі на 113 ліжок для госпіталізації хворих при завантаженні закладів першої лінії, а це – КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», Богородчанська ЦРЛ, Бурштинська ЦМЛ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД