На Прикарпатті молодик пограбував церкву

На Калущині 26-річний хлопець вкрав електроінструменти з території церкви.

01.07.2020 08:39   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикарпатські поліцейські оперативно затримали зловмисника, підозрюваного у скоєнні крадіжки на території церкви, пише - Місто ІФ.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

У Калуському районі зі господарського приміщення, що на території сільської церкви, зловмисник викрав електроінструменти. Правоохоронці оперативно встановили та затримали правопорушника. За скоєне чоловіку загрожує покарання до шести років позбавлення волі, повідомили у секторі комунікації поліції області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Калуського відділу поліції вранці, 27 червня.

На місце події негайно виїхала слідчо -оперативна група. Правоохоронці встановили, що у селі Новиця зловмисник, шляхом пошкодження навісного замка, проник у господарське приміщення, що знаходиться на території церкви, звідки поцупив електроінструменти.

Поліцейські опитали всіх можливих свідків та очевидців. Отримавши інформацію про ймовірний напрямок руху та прикмети зловмисника, правоохоронці розпочали розшук.

Так за лічені хвилини оперативні поліцейські розшукали та затримали злодія. Ним виявився 26-річний мешканець Рожнятівського району, який уже раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Речові докази поліцейські у нього вилучили.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ