У селі Верхня блискавка влучила в газову трубу і спричинила загоряння

20.06.2020 21:52   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля
Близько 16.00 11 червня на Калущині випав град розміром з яйце. Стихія зачепила промзону Калуша, села Мостище і Кропивник Калуської міської об’єднаної територіальної громади, а також села Верхнянської об’єднаної територіальної громади, пишуть - Вікна.

Очевидно, відчутних збитків об’єктам інфраструктури град не завдав. Як повідомив «Вікнам» начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Головатчук, жодних повідомлень з приводу завданих градом пошкоджень сюди не надходило і за допомогою ніхто не звертався.

А сільський голова Верхнянської ОТГ Микола Філіпович повідомив: будівлі град не пошкодив, лише городину у людей. Також постраждали автомобілі, які в цей час знаходилися надворі: на них є вм’ятини і розбило скло. Також, за словами Миколи Філіповича, блискавка влучила у газову трубу приватного домогосподарства у селі Верхня, але вогонь (а труба, скоріш за все, не була герметичною) вдалося швидко погасити за допомогою вогнегасника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна