В одному з міст Прикарпаття посилили карантин: що зміниться

18.06.2020 09:39   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Коломиї відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

Йшлося про часткове зняття пом’якшувальних карантинних обмежень на території Коломийської об’єднаної територіальної громади, пише - Голос-Інфо з посиланням на Дзеркало Медіа.

Відтак комісія вирішила:

1. Частково зняти пом’якшувальні карантинні обмеження на території Коломийської об’єднаної територіальної громади, які введені рішеннями міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і тимчасової протиепідемічної комісії від 22.05.2020 р. протокол № 9, від 29.05.2020 р. протокол № 10, від 04.06.2020 р. протокол № 11, а саме:

1.1. Призупинити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів.

1.2. Призупинити діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

1.3. Дозволити проведення релігійних заходів з розрахунку не більше однієї особи на 10 м кв.

2. Керівникам структурних підрозділів міської ради, керівникам суб’єктів господарювання незалежно від форм власності забезпечити виконання заходів, направлених на недопущення поширення коронавірусної хвороби і рішення комісії від 16.06.2020 р.

3. Коломийському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Василь Маківничук), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпрод-споживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк) посилити контроль за виконанням карантинних та протиепідемічних вимог керівниками суб’єктів господарювання.

4. Відділу інформаційної політики міської ради (Наталія Сандецька) посилити роз’яснювальну роботу серед населення, у тому числі в засобах масової інформації, щодо зняття пом’якшувальних карантинних заходів та необхідності виконання населення протиепідемічних заходів і санітарних норм, визначених постановами Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо