Біля Галича 19-річний хлопець потрапив під поїзд

28.05.2020 22:19   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 19 травня, близько 1 години ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від машиніста вантажного потягу сполученням «Хриплин-Ходорів», який повідомив, що на перегоні «Галич-Бурштин» він здійснив наїзд на людину, пише - Бріз.

Читайте також

Відомий франківець поділився враженнями від оновленого меню в потязі «Київ-Івано-Франківськ» (Фото)

На місце події одразу виїхали швидка медична допомога та працівники Галицького відділення поліції.

19-річний місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження. З діагнозом «політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана обличчя, забій верхніх та нижніх кінцівок» потерпілого госпіталізували до Галицької ЦРЛ.

Попередньо правоохоронці встановили, що машиніст здійснив наїзд на молодика, який у стані алкогольного сп’яніння намагався перейти залізничну колію. Машиніст застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення йому не вдалося.

За вказаним фактом слідчі Галицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз