У Коломиї працівники поліції охорони затримали осіб, які вчинили хуліганські дії на приватному подвір’ї

26.05.2020 21:15   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

Близько опівночі поліцейські спільного наряду поліції охорони та Коломийського відділу поліції по лінії 102 отримали повідомлення про хуліганські дії на приватному подвір’ї по вулиці Коцюбинського, що в Коломиї. Негаючи ні хвилини поліцейські виїхали за даною адресою, пише - Бартка.

Читайте також

Діставши відмову у кредиті, прикарпатець розтрощив сокирою банкомат
У Франківську хлопчик викликав поліцію, бо йому на голову вилили воду

Про це повідомляє Бартка з посиланням на управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Не доїхавши декілька метрів до вказаної адреси, правоохоронці помітили, як двоє осіб намагаються втекти з місця зазначеного в повідомленні. Даних осіб затримано.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції. Зі слів заявника поліцейські довідались, що дані особи та ще двоє, які згодом приєдналися до даної ситуації, вимагали у нього певернення боргу, при цьому погрожували ножем та пістолетом, побили вікна у будинку. Обстеживши прилеглу територію поліцейським охорони був знайдений травматичний пістолет.

Даних осіб запросили до відділу поліції, де особи знову вчинили конфлікт уже з поліцейськими: нецензурно лаялись, погрожували фізичною розправою.

На громадянина, який злісно не підкорявся законним вимогам працівників поліції складено адміністративний протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Триває розслідування по даному факту в цілому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка