На Прикарпатті побили депутата міськради Володимира Зузяка та його батька (Відео)

19.05.2020 11:34   Джерело: gazdy.com.ua
Опубліковано : Новини Станіславівщини

У місті Косів побили депутата Косівської міської ради Володимира Зузяка.

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Івано-Франківщині вчителька побила свою суперницю – нанесла 15 ударів у голову, груди та живіт

За словами депутата нападниками, які вдома його побили, були журналіст «Дорожнього контролю» Віталій Мацьоцький і Назарій Александрук, пише - gazdy.com.ua.

«Вони думали, що я п’яний, але я «продувся» в присутності поліції. Я знав, що вони мене чекають, що вони мене ловлять. Але у мене з нирок каміння йде. І коли всі пили горілку, я пив воду. А вони думали, що я п’яний. У них «прокол», але вони зі страху ледь не «завалили» мене. Якщо брати до уваги слова Мацьоцького, то виходить так, що я їх затягнув і бив у себе в хаті, і пістолет йому в руки дав. Вони не мали куди дітися, бо я живу біля суду. А там є відеокамери», – сказав сам Зузяк.

Щодо перебігу подій, то Володимир Зузяк каже, що все розпочалося близько опівночі, коли він під’їхав до будинку, в якому живе.

«Під хатою стоїть семеро невідомих осіб. Двох упізнав – Мацьоцького й Александрука. Набрав їх: «Що ви у мене під хатою чекаєте». – «У нас є інформація, що ви п’яні за кермом».– «То викликаємо поліцію. Я готовий «продутися». Заходжу до хати, а вони за мною, у під’їзд. Тато відкриває двері, а в Мацьоцького в руках пістолет Макарова. Я підбіг до сейфа, бо у мене там зброя. Мацьоцький чи перелякався, у нього перекосило патрон у патроннику. Не міг вистрілити. Тато не пускав його у хату, вони «перевернули» тата у хаті. Поперевертали усі меблі. Я викликав поліцію», – розповідає Зузяк.

Він вважає, що його переслідують як громадського активіста. Свого часу він повідомляв про викриття величезної наркоплантації.

«До поліції звернулися обидві сторони конфлікту. І за цими заявами правоохоронці відкрили два кримінальні провадження: за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) і за ст. 129 ККУ (погроза вбивства). Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. Розслідування триває», – прокоментувала подію речниця обласної Нацполіції Христина Максимчак.

Неодноразово Володимир Зузяк розміщував, на своїй сторінці в соціальній мережі, відео-розслідування, як за допомогою депутатства (голови земельної комісії )в Косівській міській раді журналіст Мацьоцький Віталій отримав земельні ділянки разом із  братом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazdy.com.ua