На міському кладовищі скаржаться, що люди перелазять через огорожу

06.05.2020 08:43   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Відбулося позапланове засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківська.

Читайте також

На поминальні дні цвинтарі у Франківську будуть зачинені

Першим питанням заслухали звіт про заходи боротьби з коронавірусом. Зокрема за словами очільниці управління охорони здоров'я Марії Бойко, в стаціонарах міста перебувають 220 осіб з підозрою на коронавірус. Вчора виписали людей, які одужали, пише - Бліц-Інфо.

«Також указом МОЗ визначені лікарні, які у травні будуть приймати хворих та тих у кого підозрюють коронавірус. До таких закладів ЦМКЛ, міська лікарня №1, обласна інфекційна лікарня та обласний фтизіопульмонологічний центр», - каже Бойко.

Також Бойко запевнила, що всі медичні заклади міста забезпечені засобами захисту.

Наступним доповів очільник КП «Міська ритуальна служба» Андрій Хруник.

«Провідна неділя була останній поминальний день на наших теренах. Я звязувався з духовенством і вони кажуть, що перенесли поминальні дні на зелені свята. Тож можна відкривати. Не варто тримати кладовища закритими до 11 травня. Доходить до того, що люди вже через паркан перелізають. Бувало, що люди викликали таксі і обурювалися, що не знали про закриття і навіщо було це робити, чому вони не можуть поставити свічку і помолитися на могилі сина. Обурень дуже багато», - повідомив очільник кладовища.

У вою чергу міський голова обурився, що приймають якісь дурниці про закриття кладовищ замість справді необхідних рішень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо