На Прикарпатті затримали жінку, причетну до крадіжок на понад мільйон гривень

26.04.2020 08:36   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Відділом розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури області 23 квітня 2020 року завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальних провадженнях щодо 30-річної підозрюваної, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Поліцейські встановили наявність достатніх доказів для повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), ч. 5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) КК України громадянці 1989 року народження, мешканці Черкаської області. Вона вчинила два злочини спільно з співучасницею. Остання наразі у розшуку.

Інформуємо, що у жовтні 2018 обвинувачена спільно з співучасницею зайшли на подвір’я господарства в с. Борщівська Турка, Снятинського району. Переконавшись у відсутності власників, відчинили вхідні двері та проникли до приміщення житлового будинку. Зловмисниці викрали кошти в сумі 20 000 грн та 3 000 доларів США США, що згідно встановленого НБУ курсу на той період становить 84 990 грн. Після цього покинули місце події і виїхали з Івано-Франківської області, а викраденими грошима розпорядилися на власний розсуд.

Окрім цього, досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні
2019 року жінки вирішили вчинити повторне таємне викрадення чужого майна території Івано-Франківської області. Вони зайшли на подвір’я господарства в с. Чортовець, Городенківського району, де шляхом підбору ключа відчинили вхідні двері і проникли до приміщення житлового будинку. Зловмисниці викрали грошові кошти в сумі 270 000 грн та 42 000 доларів США, що згідно встановленого НБУ курсу на той період становить 1 016 400 грн. Опісля правопорушниці покинули Прикарпаття.

У листопаді 2019 року 30-річній зловмисниці повідомлено про підозру, а в січні 2020 року її оголошено в розшук. 4 квітня 2020 року підозрювану затримано. Обвинувальний акт щодо неї 23 квітня відправлено до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо