На Прикарпатті від COVID-19 одужала однорічна дитина

24.04.2020 07:38   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Патрік Скеля
В Івано-Франківській області від коронавірусної інфекції одужала однорічна дитина, її готують до виписки з лікарні.

Читайте також

На Прикарпатті помер чоловік, якого лікували від коронавірусу
74-річний чоловік, який помер від COVID-19 у Франківську, був лікарем

Про це на брифінгу сказав головний державний санітарний лікар в Івано-Франківській області Руслан Савчук, пише - Укрінформ.

«Найменший пацієнт, який у нас був зареєстрований, має 1 рік і 3 місяці. Ця дитина наразі готується до виписки з лікувального закладу, оскільки перше ПЛР-дослідження було позитивним, а наступні два – негативні. Дитина почувається дуже добре», - розповів Савчук.

Він зауважив, що медики поки не знають, де могла інфікуватись дитина.

«Можливо, були погрішності з боку батьків дитини, які проігнорували рекомендації, а тому було інфікування, яке ми намагаємось дослідити», - зазначив Савчук.

За останню добу на Прикарпатті COVID-19 лабораторно підтвердили у 33-х випадках, в тому числі у однієї дитини. Наразі в області 12 дітей лікують від коронавірусної інфекції.

Загалом станом на 22 квітня на Прикарпатті лабораторно підтвердили 589 випадків захворювання на COVID-19, з них 40 – летальні.

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 174 летальні, 467 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ