Без премій, але із хворими на коронавірус: які зарплати отримали медики Прикарпаття

23.04.2020 09:43   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Медичні працівники області отримали заробітну плату за березень та аванс за квітень.

Читайте також

На Прикарпатті помер чоловік, якого лікували від коронавірусу

Про це кореспондентам Суспільного повідомила голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Наталія Бирчак, пише - Голос-Інфо.

Обіцяну надбавку від Національної служби здоров’я отримав тільки один медзаклад області – Івано-Франківська обласна інфекційна лікарня.

Директор комунального неприбуткового підприємства “Надвірнянська центральна районна лікарня” Сергій Ємельянчук повідомив, що станом на сьогодні п’ять відділень лікарні приймають хворих на COVID-19.  Надбавок за роботу з такими хворими, за його словами, ніхто з працівників закладу не отримав:

«Зарплата закрита за березень. Та, яка була. І виплачено аванс за квітень без всяких надбавок, без всякого преміювання. ПЛР-обстежень ми маємо позитивних 86, з них – 20 знаходиться в стаціонарних відділеннях. Ми обслуговуємо Яремчанщину, Надвірнянщину».

Схожа ситуація з виплатами заробітної плати і в Калуській центральній районній лікарні та Калуській районній лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо