Кількість хворих на коронавірус прикарпатців зросла до 556

За Великодні свята на Івано-Франківщині померли двоє хворих на Covid-19, ще трьох померлих перевіряють - мер облцентру.

21.04.2020 11:28   Джерело: Інтерфакс
Опубліковано : Патрік Скеля

У двох померлих на Великодні свята жителів Івано-Франківської області було раніше діагностовано коронавірусну хворобу Covid-19, ще у трьох її підозрюють, повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише - Інтерфакс.

Читайте також

Головний санлікар Прикарпаття розповів, як ховатимуть людей з коронавірусом

"Загалом впродовж Великодніх свят померло 5 людей. Із них - у 2-х підтверджено коронавірус, а ще на 3 результати чекаємо. Статистика сумна. Тому ще раз закликаю франківців дотримуватися карантину і не нехтувати заходами безпеки", - написав Марцінків на своїй сторінці у Facebook у вівторок вранці.

При цьому він зазначив, що область увійшла до трійки лідерів за кількістю хворих на Covid-19 в Україні. "Міські заклади практично переповнені. 15 пацієнтів у міських лікарнях - у важкому стані", - написав Марцінків.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка зафіксовано 6125 випадків захворювання на Covid-19, при цьому з раніше хворих кількість видужалих досягла 367, а померли - 161. З них за минулу добу отримано 415 повідомлень про нові підтверджені випадки, кількість летальних випадків зросла на десять, кількість випадків одужання - на вісім.

На Івано-Франківщину припадає 556 випадків захворювання (третє місце після Чернівецької області та м.Києва), з них 44 - за минулу добу. Одужали в області 27 раніше хворих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс