За добу на Прикарпатті від COVID-19 померли 3 людей, 9 пацієнтів одужали

17.04.2020 15:49   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Т.в.о. голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів розповів про ситуацію щодо захворювання на COVID-19, що склалася на території Прикарпаття станом на 17 квітня.

Читайте також

На Івано-Франківщині 89-річний чоловік зумів побороти коронавірус

За минулу добу в Івано-Франківській області зафіксовано 26 випадків COVID-19, всього підтверджено 427 випадків захворювання. Найбільше хворих на коронавірусну інфекцію виявлено у місті Івано-Франківськ — 110, у Надвірнянському районі — 63 та Калуському районі — 58, пишуть - Вікна.

Серед хворих на коронавірус є 5 дітей віком від 4 до 17 років.

За добу до медзакладів із підозрою на коронавірус госпіталізовано 72 особи. У відділеннях інтенсивної терапії перебуває 44 пацієнти: 12 з них — на функції СІПАП і 8 — на апаратах ШВЛ.

За весь період спостереження лабораторне підтвердження одужання отримали 27 осіб, за останню добу в області одужали 9 людей.

Минулої доби в області померли троє чоловіків, хворих на коронавірус: 63-річний мешканець Коломиї, 64-річний та 74-річний жителі Івано-Франківська. Загалом на Прикарпатті зареєстровано 34 смерті від коронавірусу: серед померлих 20 чоловіків та 14 жінок. Летальні випадки від COVID-19 трапилося в Івано-Франківську (13), у місті Надвірна (5), в місті Калуш (3), у місті Коломия (3), у місті Болехів (1),  у Тлумацькому (1), Тисменецькому (3), Рожнятівському (3), Галицькому (1), Долинському (1) районах. Пацієнти мали супутні захворювання: цекровий діабет, серцево-судинні захворювання, новоутворення, захворювання нирок та легень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна