На Прикарпатті зафіксували нові летальні випадки від коронавірусу. Деталі

14.04.2020 23:23   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Від COVID-19 на Прикарпатті померло ще двоє людей. Тепер в області 26 летальних випадків із 332-х хворих на коронавірус в Івано-Франківській області.

Читайте також

На Івано-Франківщині 89-річний чоловік зумів побороти коронавірус
У породіллі, яка померла у міському пологовому, коронавірус не підтвердили

Про це під час щоденного брифінгу повідомила перша заступниця голови ОДА Марія Савка, пише - Голос-Інфо з посиланням на Суспільне.

«Це 84-річний чоловік з міста Івано-Франківськ, який лікувався у міській клінічній лікарні № 1. Також 52-річна жінка з Долинського району, села Велика Тур’я. Вона померла в Калуській центральній районній лікарні. Висловлюємо щире співчуття рідним», – сказала Марія Савка.

Головний санітарний лікар області повідомив, що позитивні результати полімеразно-ланцюгової реакції цих хворих надійшли до їхньої смерті.

«По обидвох цих випадках ми прижиттєво отримали відібраний змив у цих пацієнтів і результат виконаний в Центрі громадського здоров’я МОЗ України прижиттєво», – сказав Руслан Савчук.

В області госпіталізовано близько 900 людей із пневмоніями та підозрою на коронавірус. До слова, шестеро з них лікуються у Богородчанській центральній районній лікарні. Богородчанський район – єдиний на Прикарпатті, у якому не підтвердили жодного захворювання на COVID-19.

Із підтверджених 332 випадків інфінкування вірусом, 235 знаходяться у лікарнях, 71 – на самоізоляції, бо хвороба в них протікає у легкій формі. 16 людей одужали від захворювання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews