На Франківщині роми обкрадали стареньких, видаючи себе за соцпрацівників

13.04.2020 07:46   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські по «гарячих слідах» затримали групу гастролерів, які підозрюються у вчиненні крадіжок на Івано-Франківщині, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Про це пише пресслужба поліції Прикарпаття. Співробітники управління карного розшуку у співпраці з оперативними працівниками Івано-Франківського відділу поліції затримали підозрюваних після скоєння чергового злочину. Під приводом надання соціальних та медичних послуг, злодії входили у довіру до пенсіонерів та викрадали гроші і майно.

Так, до Івано-Франківського відділу поліції надійшло кілька звернень від мешканців міста про те, що особи ромської національності обманули та обікрали їх.

Як з’ясували правоохоронці, злочинці відшукували самотніх людей похилого віку та, представляючись соцпрацівниками або медпрацівниками, під приводом надання допомоги проникали до помешкань пенсіонерів та скоювали крадіжки грошей і золота.

Сьогодні, 10 квітня, працівники поліції затримали підозрюваних по «гарячих слідах» після вчинення чергової крадіжки в місті Івано-Франківську. Зловмисниками виявились мешканці Закарпатської області віком 30, 39 та 54 років. Дані громадяни підозрюються у скоєнні інших крадіжок на території Івано-Франківської та сусідніх областей. Правоохоронці вилучили крадені грошові кошти.

На даний час розпочато кримінальне провадження за ст. ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо