В Івано-Франківську очікують нової хвилі коронавірусу: стало відомо коли (Відео)

За оцінками лікарів, хворих побільшає через два-три тижні.

06.04.2020 10:48   Джерело: Сьогодні
Опубліковано : Патрік Скеля

В Івано-Франківській області очікують другої хвилі захворювань на коронавірус через дві-три тижні, коли проявляться симптоми у заробітчан, які повернулися з-за кордону.

Читайте також

У Франківському ОПЦ від пневмонії померла породілля: результат аналізу на коронавірус очікують

Про це йшлося на оперативній нараді у міського голови Руслана Марцінківа, яка транслювалася в Facebook, пише - «Сьогодні».

«Основний момент, який свідчить про те, що буде нова хвиля – це масове повернення людей з-за кордону. Вона може проявитися вже через дві-три тижні, тому дуже важливо, щоб всі, хто повернувся, були на самоізоляції», – заявила начальниця Управління охорони здоров'я Марія Бойко.

Також вона нагадала про те, що Європа серйозно вражена коронавірусною інфекцією, і, на відміну від ЄС, літні люди з групи ризику не так часто звертаються до лікарів.

«На жаль, на відміну від Італії або Іспанії, де дуже багато загиблих старшого віку, у нас люди від 60 років не так часто звертаються, вони налякані. Добре, що вони вже менше виходять з дому, але ми можемо занадто пізно дізнаватися про втрати», – додала Бойко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Сьогодні