На Прикарпатті вручили підозри організованій групі, яка займалась сутенерством

05.04.2020 09:49   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області повідомлено про підозру у сутенерстві, вчиненому повторно щодо кількох осіб, організатору та членам організованої групи (ч. 3 ст. 303 КК України).

Читайте також

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які знімали та розповсюджували порнографію
У Франківську чоловік з Донеччини організував порностудію
Мережа борделів: франківчанка разом з компаньйонкою влаштувала секс-бізнес у двох областях (Відео)

Йдеться про організовану групу, щодо якої в липні 2019 року був скерований до суду обвинувальний акт за фактом заняття сутенерством та вчинення ряду пов’язаних із цим злочинів на території області, повідомляють в пресслужбі прокуратури Івано-Франківської області, пише - Місто ІФ.

Встановлено, що фігуранти на шлях виправлення не стали та невдовзі повторно розпочали свою злочинну діяльність. Із цією метою чоловік та троє жінок утворили організовану групу із чітким розподілом ролей. Клієнтів звідники підшукували через мережу Інтернет, розмістивши попередньо оголошення про надання послуг сексуального характеру на відповідних веб-порталах.

Зловмисники втягнули у свій «бізнес» щонайменше 8 осіб жіночої статі, організовували та контролювали їхню діяльність, отримували й розподіляли прибутки, орендували житло.

Загалом правоохоронцями задокументовано 18 фактів надання послуг інтимного характеру, організованих цим злочинним угрупуванням. У лютому 2020 року вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та взято під варту.

Наразі прокурори готують клопотання щодо продовження фігурантам запобіжних заходів. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ