У померлої породіллі підтвердили коронавірус

01.04.2020 11:34   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це під час прямого ефіру на каналі «Галичина» розповів головний санітарний лікар області Руслан Савчук.

Читайте також

У Франківському ОПЦ від пневмонії померла породілля: результат аналізу на коронавірус очікують

За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я ОДА Володимира Чемного, жінка поступила до перинатального центру без жодних скарг на вірусну інфекцію, пише - Бліц-Інфо.

«10 березня вона поступила з діагнозом – хронічна артеріальна апертензія, поєднана прееклампсія, ожиріння 4 ступеня. У жінки були високі показники тиску 180х100, 200х110. 29 березня в реанімаційному відділенні у жінки почалась підніматись температура, з’явився кашель і ознаки дихальної недостатності. При зборі аналізів було виявлено, що жінка перебувала закордоном. При поступленні в перинатальний вона опустила цей факт», - зауважив чиновник.

Чемний зазначив, що експрес-тест показав негативний результат. Втім, у породіллі все ж взяли зразки для лабораторного дослідження.

«29 березня мешканка Болехова народила дівчинку. Після родів її стан погіршився. Через дихальну недостатність відбулась зупинка серця», - наголосив Володимир Чемний..

Руслан Савчук додав, що вчора ввечері стало відомо, що у жінки підтвердився діагноз Сovid-19.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо