Прикарпатців, які перетнули кордон з Польщею довезуть додому

22.03.2020 21:41   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 22 березня, т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів провів черговий онлайн брифінг та повідомив оперативну інформацію про проведення в області заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної інфекції COVID-2019.

Читайте також

В Івано-Франківську поховали жінку, яка померла від коронавірусу
Стало відомо, з ким контактувала прикарпатка, яка захворіла на коронавірус

За його словами, на Прикарпатті посилюється профілактична робота задля недопущення поширення коронавірусу, пише - Голос-Інфо з посиланням на Фіртку.

За сприяння обласної ради з резервного фонду оперативно виділено додаткові кошти для максимального забезпечення усіх потреб обласної інфекційної лікарні.

Було підтверджено інформацію про перший зафіксований випадок захворювання на коронавірус в області та заходи окреслено щодо ізоляції осіб, які контактували з померлою.

Також очільник Прикарпаття повідомив про організацію перевезення пасажирів, які перетинатимуть державний кордон, до місць проживання в області.

«Сьогодні ми забезпечимо довезення двома автобусами зі Львова наших громадян, які перетнули польський кордон, – повідомив Віталій Федорів. – Наголошую, здорових людей. Всі будуть обстежені у Львові. Ті, у кого будуть виявлені ознаки хвороби, одразу підлягатимуть госпіталізації у львівських лікарнях».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо