У Франківську на пожежі врятували людей, котів і собак

12.03.2020 13:26   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

12 березня о 00.42 год. Надвірнянський район, с. Бистриця, уч. Довженець. Пожежа житлового будинку. Врятовано сусідній житловий будинок.

Читайте також

На Прикарпатті від удару блискавки загорівся будинок
На Коломийщині у вогні загинув 48-річний чоловік

Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА, пише - Бліц-Інфо.

А вже о 02.36 год. в Івано-Франківську, на вул. Шухевичів. Пожежа житлового будинку. Працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано 2 осіб, 3 кота та 4 собаки. Вогнем знищено дерев’яну веранду на площі 20 м.кв., пошкоджено покрівлю, перекриття будівлі, речі домашнього вжитку, меблі, знищено сміття на подвір’ї на площі  25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власниці будинку. До ліквідації пожежі було залучено 23 рятувальники на 5 одиницях техніки.

Водночас о 02.46 год. в Калуші, на вул. Фінська трапилася пожежа господарської споруди.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області 3 рази виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області звертається до всіх мешканців краю з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки  у поводженні з відкритим вогнем, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо