Помер відомий прикарпатський журналіст та фотограф

29.02.2020 23:25   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На 69 році життя помер відомий прикарпатський журналіст та фотограф Іван Парадовський, пише - Голос-Інфо.

Іван Парадовський був членом Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України, лауреат премій Івана Вагилевича та Марійки Підгірянки, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, повідомляє Галичина.

Співчуття з приводу смерті у соціальних мережах висловлюють друзі та колеги померлого.

«Сьогодні зупинилося серце цілої епохи…Іван Парадовський відійшов… Не знаю чи будь-яка подія, захід, політичні події району, майдани, автопробіги, патріотичні висвітлення всіх історичних місць району і за межами відбувалися без його об’єктиву, без його безконечного гумору, без його здоровенної доброї руки… Шкода і дуже прикро, що так неочікувано, такі особистості не на кожному кроці, він творив історію і ми її бачили завдяки йому.. Від себе – велике дякую за науку, за співпрацю, за твій патріотичний дух, спочивай з миром, друже. Мої співчуття родині, близьким, друзям, співчуття нам усім», – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Михайло Кулик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо