Чекатиме вироку під вартою: на Прикарпатті судять чоловіка, який торгував людьми

Наразі досудове розслідування триває.

25.02.2020 09:42   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

На Івано-Франківщині обрали запобіжний захід особі, яка підозрюється у незаконному позбавленні волі та використанні з метою експлуатації алко- та наркозалежних осіб.

Читайте також

У Франківську з Бистриці витягнули тіло невідомого чоловіка
За півроку на Прикарпатті трапилось сім умисних вбивств
Житель Прикарпаття свого «боржника» вивіз у Росію з метою трудової експлуатації

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області, пише - Галицький кореспондент.

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою жителю Маріуполя, який підозрюється в незаконному позбавленні волі та використанні з ціллю експлуатації алко- та наркозалежних осіб (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 149 КК України).

За версією слідства, вказана особа, з метою незаконного швидкого збагачення за рахунок отримання грошової винагороди за надання послуг під виглядом реабілітації хворих від наркотичної та алкогольної залежності, а також їх трудової експлуатації, вступила у злочинну змову з іншими особами та створила на території Івано-Франківської області так звані «реабілітаційні центри» для тривалого та короткострокового утримання проти їх волі алко- та наркозалежних осіб з обмеженням їх особистої свободи.

З метою уникнути відповідальності правопорушник понад рік переховувався від правоохоронних органів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент