Прикарпатця засудили за побиття правоохоронця у відділенні поліції

20.02.2020 21:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Верховинський районний суд виніс вирок місцевому мешканцю, який вдарив поліцейського.

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Прикарпатті взяли під варту двох чоловіків, які побили третього до смерті
На Івано-Франківщині вчителька побила свою суперницю – нанесла 15 ударів у голову, груди та живіт

Інцидент трапився у Верховинському відділені поліції 26 жовтня минулого року, пише - Курс.

Того дня поліцейські зупинили чоловіка, який керував квадроциклом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти медичне обстеження на стан сп’яніння, однак він почав агресивно поводитися. Поліцейські вдягнули на нього кайданки і доставили у поліцейське відділення.

Коли у відділенні зняли кайданки, він вдарив у вухо  одного із працівників поліції, як йдеться у вироку, «з мотивів помсти за його затримання».

У правоохоронця діагностували тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми із струсом головного мозку, що відноситься до легких тілесних ушкоджень.

Обвинуваченого було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом без документів, а також в стані алкогольного сп’яніння.

У суді він розкаявся, зазначив, що шкоду потерпілому не відшкодовував, але той до нього претензій не має.

Суд визнав його винним за ч. 2 ст. 345 КК України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень та призначив йому рік обмеження волі.

Враховуючи, що в обвинуваченого на утриманні двоє дітей, суд звільнив його від покарання, встановивши йому іспитовий строк тривалістю один рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс