У селі на Снятинщині побили поліціянта, який виїхав на виклик

26.01.2020 17:37   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час опрацювання виклику про незаконне проникнення до приватного будинку у селі Хлібичин Снятинського району місцевий мешканець неочікувано наніс тілесні ушкодження дільничному офіцеру поліції.

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Прикарпатті взяли під варту двох чоловіків, які побили третього до смерті
На Івано-Франківщині вчителька побила свою суперницю – нанесла 15 ударів у голову, груди та живіт

16 січня поліцейські отримали повідомлення від 29-річного мешканця Снятинського району про те, що до його будинку намагаються проникнути невідомі особи. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції Снятинського відділення поліції, пише - Галка.

У ході з’ясування всіх обставин події та під час опитування потерпілих, правоохоронці помітили, як між родичами потерпілого та його сусідами виникла сварка, інформує - поліція Прикарпаття.

Під час припинення конфлікту, один із чоловіків ударив поліцейського рукою по обличчю, завдавши йому тілесних ушкоджень. Правоохоронця доставили до районної лікарні.

Правопорушника, 34-річного мешканця району, затримали в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка