Шахраї вкрали з банківських карток у двох прикарпаток понад 50 тисяч гривень

Триває досудове розслідування.

31.12.2019 08:29   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

У мешканки Долинського району шахраї вкрали 35 тисяч гривень, а в мешканки Рогатинського – 17 тис. грн, пише - Курс.

Читайте також

В Івано-Франківську телефонний шахрай в пенсіонерки виманив 40 тисяч російських рублів
На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Кримінальне Прикарпаття: Краяни щодня стають жертвами шахраїв (Відео)

Із заявою про зняття з банківської картки 35 тис. грн звернулася до поліції мешканка Долинського району. Жінка повідомила правоохоронцям, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік та представився працівником банківської установи. Він повідомив, що з її банківським рахунком виникли проблеми та для їх вирішення необхідно конфіденційну інформацію карти, яку заявниця і надала. Після цього з рахунку одразу зникли всі кошти – 35 тисяч гривень, інформує сектор комунікації поліції Франківщини.

Цього ж дня до поліції за допомогою звернулась 28-річна мешканка Рогатинського району. Шахраї обдурили потерпілу за аналогічною схемою, зняли з банківського рахунку приблизно 17 тис. грн.

Інформацію про вказані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за ст. 190 КК України (Шахрайство).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс