У Цуцилові евакуйовують людей, аби відкачати газ з перекинутої цистерни

29.12.2019 09:44   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Аварія трапилася у селі Цуцилів на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» ввечері, 28 грудня.

Читайте також

Аварія на Прикарпатті: цистерна з газом злетіла з дороги та перекинулась (Фото)

Там з’їхав в кювет та перекинувся вантажний автомобіль «SCANIA», що належить мережі автозаправок «ОККО» з цистерною для перевезення газу на 20 тонн, пише -  Бліц-Інфо з посиланням на управління цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.  

«До ліквідації наслідків було залучено рятувальників з Надвірної, групу рятувальних робіт АРЧ АРЗ СП «САРМ-Л», газорятувальний взвод Надвірна з охорони ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття», чергову зміну ОКЦ  управління ДСНС в області, МОГ Надвірнянського райвідділку», - інформує пресцентр прикарпатських рятувальників.

На момент прибуття підрозділів витоку газу не було, рятувальники від’єднали клеми АКБ автомобіля та подали ГПС-600 для створення пінної подушки. А також,  провели заміри на загазованість та огородили місця події.

Про аварію також повідомили жителів п’ятнадцяти житлових будинків, в яких проживає сорок людей (радіус оповіщення 200 метрів від місця події).

На місці події для забезпечення безпеки від УДСНС в області виставлені два пости спостереження. Через кожні 2 години проводиться замір на загазованість. Рух автотранспорту не заблокований, забезпечення проїзду регулюється працівниками патрульної поліції. Організований штаб з ліквідації даної події та аварійно-рятувальні роботи з підіймання цистерни та ліквідації наслідків ДТП. На час проведення робіт місцевих жителів, що проживають в радіусі 200 метрів від місця події евакуюють до родичів та знайомих. Рятувальники планують використати автокран КТА-25, ще один мають надати від мережі АЗС «ОККО». Також шукають автоцистерну для відкачування газу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо